Küldetés

Küldetésünk

Közös célunk, hogy az irányítástechnikai és informatikai rendszerek területén teljeskörű műszaki megoldásokat, tervezési, fejlesztési, tesztelési és kivitelezési szolgáltatásokat nyújtsunk Megrendelőink számára, hogy az éles piaci versenyben hatékonyabban, megbízhatóbban és a vevőik elvárásainak maximálisan megfelelve tudják termékeiket előállítani, vagy minősíteni. Partnereinkkel hosszú távú, minőségi kapcsolatra törekszünk. Munkatársainknak folyamatos szakmai kihívásokat és fejlődési lehetőséget biztosítunk.

Filozófiánk

Fő a megbízhatóság

A tervezési feladatoknál, illetve a konstrukciók létrehozásában saját mérnökeink mellett csak olyan mérnökökkel dolgozunk, akik már sok alkalommal bizonyítottak. Mindannyian szerepelnek a Magyar Mérnöki Kamara névjegyzékében. Berendezéseinkben csak neves gyártók termékeit alkalmazzuk, minden esetben szem előtt tartva a vevő szempontjából döntő „ár/érték” viszonyt.

Fő a biztonság

Konstrukcióinkat a hatályos létesítési-, tűz- és munkavédelmi előírások kompromisszum nélküli, maradéktalan betartásával és az európai szabványosításnak a gépek biztonságtechnikájára vonatkozó legújabb ajánlásai alapján alakítjuk ki.

Előnyös együttműködés

Folyamatosan törekedünk szakmai felkészültségünk fejlesztésére. Szakmai hátteret jelentenek számunkra együttműködő cégeinktől beszerezhető, a legújabb termékekre vonatkozó fejlesztési információk.

Szaktanácsokkal szolgáljuk az irodánkban megforduló műszaki szakembereket aktuális feladataik megoldásában.

A cégünkhöz forduló megrendelők, együttműködésünk eredményeként, valamennyien az igényük szerinti termelőberendezéssel dolgozhatnak.

Célunk, hogy kibővítsük leendő szakmai -és üzleti együttműködő Partnereink körét, mert egyrészről számítunk szolgáltatásaink igénybevételére, másrészről pedig igényt tartunk a specialisták szolgáltatásaira illetve termékeire.

Mérnökeink vállalnak műszaki felsőoktatási intézmények hallgatói számára diplomafeladat kitűzést, konzultációt. Bizonyos feladatoknál gyakorlati felkészülési lehetőséget is biztosítunk. Ezen automatizálás szakos hallgatók a BMF Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Automatika Intézetében, vagy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán végzik tanulmányaikat.