Értékeink

Szakmai profizmus

A Cont-L számára kiemelt fontosságú a minőség, mind az általa nyújtott szolgáltatásokban, mind pedig az Ügyfél és beszállítói kapcsolatokban. Minden feladatot pontosan, szervezetten, tervezett ütemben és hatékonyan valósítunk meg. Az Cont-L név a megbízhatóság és precizitás jelképe, az Ügyfél tudja, mindig teljesítjük azt, amit vállalunk.

Tudásunk és szakmai tapasztalatunk felhasználásával és a kiváló teljesítményre törekvésünkkel elébe megyünk az Ügyfél által támasztott igényeknek.

Döntéseinket a következetesség jellemez, melyet megalapozott információ birtokában, cégünk és Ügyfeleink érdekeivel összhangban, józan megfontolással hozunk meg.

Gyorsan változó világunkban az előre nem látható nehézségek kiküszöbölésekor nem csak az adott feladatot, hanem a mögötte rejlő problémát oldjuk meg.

Kiemelkedő minőséget kínálunk versenyképes árakon. Termékeink és szolgáltatásaink révén minőségre, napi munkánk során pedig szakszerűségre törekszünk.

Folyamatos fejlődés

Növekedés feltétele az értékteremtés

Társaságunk számára kulcsfontosságú értékteremtő növekedés révén új lehetőségeket hozunk létre munkatársaink és üzletfeleink részére egyaránt. Versenyképességünk alapja, hogy elkötelezettek vagyunk teljesítményünk növelése, valamint társaságunk és önmagunk folyamatos fejlesztése mellett. A Cont-L Kft. szakmai profizmus és ügyfél elégedettség érdekében különös gondot fordít munkatársai oktatására. A kollégák személyes fejlődését támogatják a rendszeres szakmai, nyelvi és csapatépítő képzések, melyek számos előnyt nyújtanak mind a Cont-L, mind pedig az ügyfelei számára.

Meghatározzuk a fejlődés irányát és másokat is fejlődésre ösztönzünk

Társaságként, csapatként és egyénileg is arra törekszünk, hogy meghatározó tényezővé váljunk az üzleti életben és régiónk folyamatos fejlődésében.

Versenyképességünk alapja, hogy elkötelezettek vagyunk teljesítményünk növelése, valamint társaságunk és önmagunk folyamatos fejlesztése mellett.

Tanulunk, és a tudást megosztjuk egymással

Versenyképességünk megőrzése érdekében rugalmasan alkalmazkodunk környezetünkhöz és ennek megfelelően folyamatosan fejlesztjük önmagunkat, folyamatainkat és eszközeinket. Tanuló szervezetként folyamatosan fejlesztjük szakmai és szervezeti képességeinket. A Csoporton belül megosztjuk egymással tudásunkat, információinkat és a szervezetek legjobb gyakorlatait.

Emberi kapcsolatok

Etikus magatartás

A Cont-L a tisztesség jegyében fejleszti üzleti kapcsolatait és szervezetét, s mindkét vonalon nyertes-nyertes kapcsolatokra törekszik.

Munkáink során előnyben részesítjük a biztonságos és környezetkímélő megoldásokat, tevékenységeinket a természettel való összhang, a környezet tudatosság jellemzi.

Pozitív emberi kapcsolatok

A belső és külső pozitív emberi kapcsolatainkat tisztelet, megbecsülés, tisztesség jegyében ápoljuk. Bátorítjuk a nyílt, őszinte kommunikációt.

Barátságos munkahelyi légkört teremtünk, ahol megőrizzük a munkánk és magánéletünk közötti egyensúlyt.

Elkötelezettek vagyunk a biztonságos munkavégzés, valamint az egészség- és környezetvédelem a iránt

Felelősséget érzünk munkatársaink és a minket befogadó közösségek iránt. Arra törekszünk, hogy e területeken teljesítményünk túlmutasson a jogszabályok által előírt szinteken. Kiemelt fontosságú számunkra a balesetmentes, biztonságos munkahely megteremtése.

Csapattársak és partnerek vagyunk

Társaságként, csapatként és egyénileg is mindannyian együtt dolgozunk a projekt sikeréért. Együttműködésünk és összefogásunk teremt alapot társaságunk és Ügyfeleink növekedéséhez.