Ipari automatizálás

A Cont-L Kft. Ügyfelei számára testre szabott egyedi megoldásokat kínál az ipari automatizálás különböző területein. Tevékenységünk kiterjed az egyedi, cél-, vagy mérőgépek; magasraktárak; többtengelyes manipulátorok; logisztikai funkciót ellátó szállítópályák; felületkezelő- és gyártósorok vezérlésére.

Kiemelt területünk a szabályozástechnikai, villamos hajtástechnikai, szervo- és robottechnikai alkalmazásokhoz szükséges vezérlések, valamint a mérő és minőségellenőrző, adatgyűjtő, vagy távfelügyeletet ellátó berendezések fejlesztése, tervezése és kivitelezése. Az irányítástechnika minden területén tapasztalattal rendelkező cégként, azaz komplett megoldást kínáló rendszerintegrátorként állunk az ügyfelek rendelkezésére.


Szolgáltatások

SzolgáltatásokFoglalkozunk tervezéssel, szükség szerint fejlesztéssel, szereléssel, teszteléssel, üzembe helyezéssel, oktatással, felügyelettel és karbantartással.
Bővebben

Termékek

TermékekVillamos hajtások, Panel PC-k, operátor panelek, többtengelyes mozgásvezérlésre fejlesztett PLC-k, célgép és robot vezérlők, teljesítményelektronikai berendezések.
Bővebben

Referenciák

ReferenciákAz ipari automatizálás területén végzett tevékenységünkre, illetve szolgáltatásaink színvonalára utaló néhány munka.
Bővebben

Partnerek

PartnerekIrányítástechnikai, erősáramú és egyéb kapcsolódó készülék beszállítók; szorosan együttműködő, kooperáló cégek és intézmények.
Bővebben