Jogi nyilatkozat

Tartalom

A Cont-L web oldalak tartalma és információi gondosan lettek kiválogatva és rendszeresen frissítve vannak. Ennek ellenére hibák és hiányosságok nem zárhatók ki. A Cont-L Kft. nem garantálja a tartalom pontosságát, hibátlanságát és fenntartja a jogot, hogy a tartalmat minden előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, vagy kiegészítse.

Teljesítés

A Cont-L Kft. szavatol azért, hogy a feldolgozásra átvett bizonylatok a hatályos jogszabályi rendelkezések szerint nyernek feldolgozást, kiszámítást, számfejtést, könyvelést, nyilvántartást. A Cont-L Kft. a neki felróható és jogellenes károkozásért tartozik felelősséggel az okozott károk vonatkozásában, amely bírság, késedelmi pótlék tekintetében áll fenn, az éves megbízási díj erejéig.

Adatvédelem

A Cont-L csak olyan személyes adatokat gyűjt (név, cím, telefonszám, e-mail cím, stb.) melyeket Ön - az adott tevékenységünk elvégzéséhez - önként rendelkezésünkre bocsát, vagy az Ön ajánlatkérésével, kérdésével kapcsolatos. A Cont-L kizárólagosan abból a célból tárolja és használja az Ön adatait, hogy az Ön által igényelt szolgáltatást maradéktalanul ellássa, vagy a kérésének megfelelő információt Önhöz eljuttassa. A Cont-L biztosítja Önt arról, hogy adatait a mindenkori adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeli.

Szerzői jog

Az oldalak tartalma szerzői joggal védett, mely jog kizárólagosan a Cont-L Kft-t illeti meg. A Cont-L Kft írásos engedélye nélkül a tartalom - beleértve a letölthető dokumentumokat, képeket és ábrákat is - üzleti célú reprodukciója, vagy más üzleti célú felhasználása nem engedélyezett.

Az ezen az oldalon szereplő szövegeket, képeket, grafikákat a szerzői jog valamint egyéb törvények védik. Az oldal tartalmát a A Cont-L Kft írásos beleegyezése nélkül tilos lemásolni, terjeszteni, vagy megváltoztatni, valamint illetéktelenek számára hozzáférhetővé tenni.

Linkek

A Cont-L nem vállal felelősséget a külső web-oldalak (linkek) tartalmáért.