Programfejlesztés

Cégünk programfejlesztési tevékenysége PLC vagy PC alapú, illetve beágyazott vezérlések, számítógépes távfelügyeleti, adatgyűjtő és megjelenítő rendszerek (SCADA), valamint ember-gép kapcsolatot segítő készülékek (operátor panelek, Panel PC-k) működtető programjainak és applikációinak elkészítésére terjed ki.

A vezérlőprogramok működési és strukturális koncepciójának kialakítása illetve az algoritmusok megtervezése során szakembereink az ipari folyamatirányítás területén szerzett évtizedes tapasztalatra támaszkodnak. Szoftvereink elkészítésekor lehetőség és igény szerint törekszünk a moduláris felépítés kialakítására a későbbi bővíthetőség érdekében.

A programozási munkákat a legkorszerűbb fejlesztőrendszerek segítségével végezzük, mint például Siemens STEP7, STEP7-MicroWin, ProTool/Pro, WinCC, RSLogix, RSView, 3S CoDeSys, TwinCAT, C++ Builder, stb.

Az elkészült programokat gondos és részletes előzetes és helyszíni tesztelésnek vetjük alá. A beüzemelés után a végleges szoftvereket, megegyezés szerint, teljes formában is megrendelőink rendelkezésére bocsátjuk, így nagy mértékben megkönnyítjük a berendezés működésében esetlegesen fellépő rendellenességek felderítését.