Mérnöki szolgáltatások

Cégünknél dolgozó mérnökök képesek megtervezni bármilyen irányítástechnikai rendszert. Tervezőink az ipari automatizálás területén tevékenykedő nagy szakértelemmel és gyakorlattal rendelkező mérnökök, akiknek nem okoz problémát összetett, nagy bonyolultságú rendszerek terveinek elkészítése. A szoftverfejlesztőink megfelelő tapasztalattal rendelkeznek a legtöbb ismert irányító rendszerrel kapcsolatban, így hatékonyan tudnak konfigurálni, programozni különféle PLC-ket, ipari PC-ket, nagyobb tudású szabályozó berendezéseket, adatgyűjtő rendszereket, SCADA rendszereket. Az ipari informatikai rendszerek kivitelezése, karbantartása sem okoz problémát, hiszen ehhez is vannak felkészült szakembereink.


Tervezés

TervezésCégünk tervezői tevékenysége egyaránt kiterjed irányítástechnikai rendszertervek és koncepciók kidolgozására, villamos tervezésre és logikai tervek készítésére.
Bővebben

Programfejlesztés

ProgramfejlesztésPLC, vagy PC alapú, illetve beágyazott vezérlések, számítógépes távfelügyeleti, adatgyűjtő és megjelenítő rendszerek működtető programjainak elkészítése.
Bővebben

Műszaki tanácsadás

Műszaki tanácsadásTanácsot adunk termékek és rendszerek használatával, specifikációjával, konfigurálásával és karbantartásával kapcsolatosan.
Bővebben

Ipari informatika

Ipari informatikaA feladat jellegének, a vevői igények, helyi adottságok figyelembe vételével kerül kiválasztásra az alkalmazás futtatására legalkalmasabb hardver-környezet.
Bővebben

Irányítástechnikai eszközök konfigurálása

Irányítástechnikai eszközök konfigurálásaSzolgáltatásunkat végfelhasználóknak és olyan kivitelező cégeknek ajánljuk, akik erre a feladatra nem rendelkeznek felkészült szakemberekkel.
Bővebben

Fejlesztés

FejlesztésCélunk a közös technológiai fejlesztésekkel a korszerű irányítástechnika bevezetése és a fejlesztés során az ügyfél rendszerébe való minél tökéletesebb beintegrálása.
Bővebben